Interjú

Christián Herc: Küzdelmes mérkőzés volt

Christián Herc: Küzdelmes mérkőzés volt

A-CSAPAT
|
Interjú
| szo 30.3.2024, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő

„Győzni jöttünk Rózsahegyre és nem is voltunk ettől távol.” A liptóiak elleni szezonbeli harmadik 1:1-es döntetlenünk Christián Herc szemével.

„Keveselljük az egy pontot, győzni jöttünk Rózsahegyre és nem is voltunk ettől távol. Tudtuk, hogy ezen a pályán inkább küzdelmes mérkőzés vár ránk, de a feltételek mindkét csapat számára ugyanolyanok voltak. Gólnélküli állásnál volt egy hatalmas lehetőségem, amelyet be kell lőni, majd azt követően megszereztük a vezetést. Jól kezdtük a második félidőt, szintén volt egy nagy helyzetünk, amelyet bravúrral hárított a hazai kapus. Ha az bemegy, meggyőződésem, hogy nyerünk. Az ellenfél egy szabadrúgásból egyenlített és a hetvenedik perctől több volt a megszakítás, mint maga a játék” – osztotta meg véleményét a tegnapi Rózsahegy-DAC (1:1) bajnoki találkozóról Christián Herc. A liptói együttes ellen a bajnoki idény során harmadszor is ugyanolyan eredményt értünk el.

„Eléggé paprikás hangulatú meccs volt, több játékosnak volt már sárga lapos figyelmeztetése, de továbbra is a küzdelem dominált. Fel voltunk erre készülve, kár, hogy nem sikerült megszereznünk a három pontot. A Rózsahegy elleni három idénybeli összecsapásunkon legalább hét pontot akartunk szerezni, nem csak hármat. Nem láttam a büntetőt megelőző szituációt, mert ment tovább a játék. Nem tudtam, mit oldanak a videón” – tette hozzá a szezonbeli 24. bajnoki fellépését követően a 25 esztendős középpályás, aki a 24-es számú mezben futballozik.

article_bannerarticle_banner