Interjú

Ivan Dolček: Motivált vagyok, hogy napról napra fejlődjek

Ivan Dolček: Motivált vagyok, hogy napról napra fejlődjek

A-CSAPAT
|
Interjú
| szo 27.1.2024, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő

Frissen igazolt horvát szélsőnk lejátszotta első mérkőzését a DAC színeiben, csapatunkból ő járt legközelebb a gólszerzéshez a bécsi Austria elleni edzőmeccsen.

„Jó mérkőzést játszottunk. Örültem, hogy ismét pályán lehetek, a találkozó minden percét élveztem. Az első félidőben kaptam szerepet, szerintem nem okoztam csalódást, két jó helyzetem is volt, de sajnos az elsőnél a kapufát találtam el, míg a másodiknál a szabadrúgásom kevéssel tévesztett csak célt. Még nem szoktam össze teljesen az új csapattársaimmal, de minden edzésegység nagyon fontos számomra. Viszont erre is való a felkészülési időszak” – mondta a tegnapi Austria-DAC (3:0) felkészülési találkozót követően Ivan Dolček, aki a múlt hétvégén igazolt Dunaszerdahelyre.

„Hosszabb idő után léptem pályára, jó volt újra futballozni, motivált vagyok, hogy napról napra fejlődjek. Amikor a félidei szünetben lecseréltek, nem gondoltam volna, hogy háromgólos vereséget szenvedünk, hiszen az első negyvenöt percben nekünk voltak komolyabb lehetőségeink. Van néhány új játékosunk, akiknek adaptálódni kell és jobban megismerni a csapattársait. Fokozatosan fejlődünk, szerintem jó úton haladunk” – tette hozzá a Hajduk Split együttesétől érkező szélső.

article_bannerarticle_banner