Interjú

Milan Dimun: Mindenki odatette magát

Milan Dimun: Mindenki odatette magát

A-CSAPAT
|
Interjú
| va 28.1.2024, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő
article_banner
article_banner
article_banner

„Kár a rossz eredményért, de ez egy jó tapasztalat volt, amelyből le kell vonnunk a pozitívumokat, kijavítani a hibákat és folytatni a jó dolgokat.” Milan Dimun a bécsi Austria elleni pénteki előkészületi találkozóról.

„Erős ellenféllel találkoztunk, nehéz talajon lejátszott kemény összecsapáson vagyunk túl, de úgy gondolom, mindenki nagyon felelősségteljesen állt hozzá. Kár az első félidőben kihagyott lehetőségekért, ha megszerezzük a vezetést, mi irányítottunk volna. Nem nyújtottunk rossz teljesítményt, igyekeztünk néhány új dolgot átültetni az edzésekből a meccsbe. Szerintem bizonyos ötletek sikerültek is, ám van még min dolgoznunk. Bízom benne, hogy a hibáinkat a következő találkozón kiküszöböljük és felkészülten vágunk neki a bajnokságnak. Természetesen a felkészülés alatt a lábak nem engedelmeskednek úgy, mint a szezon során, de erre nem beszélhetjük ki magunkat. Minőségi volt az ellenfél. Kár a rossz eredményért, de ez egy jó tapasztalat volt, amelyből le kell vonnunk a pozitívumokat, kijavítani a hibákat és folytatni a jó dolgokat” – állapította meg az Austria Wien-DAC (3:0) felkészülési mérkőzést követően Milan Dimun, aki – a kezdőcsapat további kilenc játékosához hasonlóan – a 63. percig volt a pályán.

A tömeges csere még gólnélküli állásnál ment végbe. Ezt követően a hazaiak rögtön az első támadásukból megszerezték a vezető találatot, majd ezt további két góllal toldották meg. „A hideg miatt az öltözőbe siettünk, így nem láttuk a meccs hátralevő részét. Emiatt nehezen tudok bármit is mondani a végeredményről, de mindenképpen kár a vereségért, hiszen mindegyikünk odatette magát. Az edzők minden alkalommal megmutatják a hibákat. Ez bizonyosan most is így lesz, tanulnunk kell belőlük” – tette hozzá Milan Dimun.

article_bannerarticle_banner