Hír

VIP Silver menü a DAC 1904 - Rózsahegy bajnokira

VIP Silver menü a DAC 1904 - Rózsahegy bajnokira

A-CSAPAT
|
Hír
| hé 6.11.2023, Nagy Krisztián
article_banner
article_banner

Szurkolja végig a szombati ligamérkőzést a stadion legjobb részeiben! Silver VIP kínálatunk a Rózsahegy elleni összecsapásra.

A hétvégén ismét megnyílnak a MOL Aréna kapui, stadionunkban csap össze a legutóbbi két szezon ezüstérmese. A 2023/24-es bajnoki idény 14. fordulójában a liptói gárdát fogadjuk, és a meccs mellett ismét különleges kínálat várja a Silver VIP látogatóit. A DAC-Rózsahegy mérkőzés 2023. november 11-én, szombaton 15:00 órakor kezdődik.

A hétvégi találkozó alkalmával is speciális menüvel készülünk a MOL Aréna Silver VIP látogatóinak. Töltsön el néhány kellemes órát a stadion legjobb részeiben, ahol rendkívüli élményt talál, tipikus csallóközi ízek kíséretében!

Az összecsapás előtt már 13:30 órától megnyílik a VIP szektor, ahol a St. Nicolaus SILVER LOUNGE étteremben várjuk a szurkolókat. A menüt a Villa Rosa mesterszakácsa, Bindics Imre felügyelete alatt állítottuk össze.

MOL Aréna, St. Nicolaus SILVER LOUNGE, 2023. november 11.: SZOMBATI MENÜ

Meleg büfé – 13:30 órától szolgáljuk fel
Grillezett sertésborda BBQ mártással, sertésfasírt, savanyúság, ruszli, mustár, petrezselymes főttburgonya vajjal, házi kenyér
Eszterházy marharagu tejszínes-boros mártásban kapribogyóval, uborkával és zöldséggel, hagymás törtburgonya, jázmin rizs
Házi sült kolbász mustárral, savanyúságokkal és házi kenyérrel
Grillezett zöldség Halloumi sajttal

Desszert – 15:45 órától szolgáljuk fel
Kukkónia desszert gyümölccsel
Krémes
Likőrös spicc
Fánk
Házi meggyes–diós rétes
Házi almás–mákos rétes
Házi túrós rétes

Italkínálat
Üdvözlő ital 15:00-ig (fröccs a Világi Winery 2022-es Zöld veltelini borából, Helemba)
Szódavíz korlátlan fogyasztása
Ingyenes bor a félidőben (fröccs a Világi Winery 2022-es Zöld veltelini borából, Helemba)

A Silver VIP belépőjegy egységes ára 40 euró, klubkártyával 35 euró. Az elővétel során három módon tudják megvásárolni: az online értékesítés keretén belül, a jegypénztárakban, vagy pedig a DAC store fanshopban, a nyitvatartási idő alatt. Az említett menü és italok mellett SILVER level VIP ülőhelyeket is tartalmaz a főtribün középső részén.

Link az online értékesítésre: http://www.dac1904.sk/hu/zobraz.asp?id=online-jegy...

A VIP belépőjegyekre nem vonatkozik kedvezmény a gyermek, nyugdíjas, egészségkárosultak és tolókocsis látogatók számára.

article_bannerarticle_banner