Interjú

Taras Kacharaba: Mindent megteszünk a kupában való továbbjutásért

Taras Kacharaba: Mindent megteszünk a kupában való továbbjutásért

A-CSAPAT
|
Interjú
| hé 26.2.2024, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő
article_banner
article_banner

„A Zólyombrézó otthonában elért döntetlen az egész csapat érdeme, védekezésben és támadásban is mindenki hajtott, küzdött. A szurkolók is nagy segítségünkre voltak.” A tegnapi zólyombrézói gólnélküli döntetlen az ukrán középső védő, Taras Kacharaba szemével.

„Az első félidő gyengébb volt a részünkről, hozzá kellett szoknunk az ellenfél hadrendjéhez, a középpályán nem igazán tudtuk forgatni a játékot egyik oldalról a másikra. A félidei szünetben a vezetőedző elmagyarázott néhány dolgot, és a második játékrész már jobb volt. Sikerült néhány lehetőséget is kialakítanunk, de sajnos nem tudtuk értékesíteni azokat. Viszont legalább szereztünk egy pontot és újabb kapott gól nélküli meccset hoztunk le. Természetesen nem vagyok elégedett, hiszen minden mérkőzésen győzni szeretnék, hogy oda jusson a DAC, ahol látni akarjuk és ahova való. Viszont vannak ilyen találkozók is, remélhetőleg a legközelebbi jobb lesz. A hét folyamán kielemezzük a tegnapit, remélhetőleg napról napra javulni fogunk” – jelentette ki Taras Kacharaba a tegnapi Zólyombrézó-DAC bajnoki összecsapást követően, amely gólnélküli döntetlent hozott.

Ez volt az első a három mérkőzés közül, amely hét nap alatt vár együttesünkre. Szerdán jön a Rózsahegy elleni kupanegyeddöntő, szombaton pedig a Zsolna ellen zárjuk a Niké Liga alapszakaszát. „A zólyombrézói meccs előtt csak a legközelebbi ellenfélre összpontosítottunk. Mindig igyekszünk a maximumot nyújtani, minden egyes megmérettetésnek győzelmi céllal vágunk neki. Természetesen ez nem mindig sikerül, de folyamatosan beleadunk mindent. Szerdán következik a kupameccs, így mától kizárólag a Rózsahegyre koncentrálunk. Mindent megteszünk a sikerért és a továbbjutásért. Ami a bajnokságot illeti, minden érintett csapat számára érdekes a tabella állása. Kemény küzdelem zajlik, de az öltöző összes tagja győzni szeretne. Ha nem megy a támadójáték, a srácok igyekeznek minden erejükkel besegíteni a védekezésbe. A Zólyombrézó otthonában elért döntetlen az egész csapat érdeme, védekezésben és támadásban is mindenki hajtott. A szurkolók szintén nagy segítségünkre voltak, amit köszönünk nekik. Jó hangulatot teremtettek és az ő segítségükkel is sikerült legalább egy ponttal távoznunk” – egészítette ki mondandóját a 29 éves ukrán középső védő a klubunk színeiben abszolvált harmadik tétmérkőzését követően.

article_bannerarticle_banner