Interjú

Mateus Brunetti: Jól indult a nehéz tavasz

Mateus Brunetti: Jól indult a nehéz tavasz

A-CSAPAT
|
Interjú
| sze 14.2.2024, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő

„Óriási boldogság fogott el, hiszen a gólommal a csapat segítségére lehettem.” Brazil védőnk reméli, hogy a következő találatára nem kell újabb egy évet várni.

Kijelenthetjük, hogy a Szakolca a kedvenc ellenfeled?
„Nem mondhatnám, de az igaz, hogy mindkét bajnoki gólomat ellenük szereztem. Szombaton óriási boldogság fogott el, hiszen ezzel a csapat segítségére lehettem, ráadásul jól indítottuk a nagyon nehéznek ígérkező tavaszt. Nagyon megkönnyebbültem, mikor végre sikerült megszerezni a vezetést.”

Hogyan láttad a Szakolca elleni tavaszi nyitómeccset?
„Bár nem játszottunk túl jól, hétvégén a győzelem megszerzése volt a legfontosabb. Örülök, hogy otthon tartottuk a három pontot, de mindenképpen javítanunk kell a teljesítményünkön. Voltak jó szakaszaink, de az egész mérkőzésen olyan szinten kellett volna játszanunk.”

Az újonnan érkező Kacharaba volt a párod a védelem közepében. Milyen volt az ukrán középhátvéd mellett futballozni?
„Mindössze két napot edzettünk együtt, ezért a mérkőzés folyamán sokat kommunikáltunk, hogy segítsük egymást. Ez nagyon fontos volt, szerintem jól kiegészítettük egymást. Összességében elmondható, hogy a szombati együttes más volt az ősszel megszokotthoz képest, idő kell az összecsiszolódáshoz, de napról napra fejlődünk, javulunk.”

Vasárnap jön a Nagyszombat elleni idegenbeli megyei rangadó. Mit vársz az összecsapástól?
„Nehéz találkozóra számítok az egyik legnagyobb rivális otthonában, de természetesen oda is a három pontért utazunk. Küzdenünk kell és megtartani, megbecsülni a labdákat. Ez lehet a siker receptje.”

Az eddigi két bajnoki találatod között pár nap híján egy év telt el. Mikorra várhatjuk a következőt?
„Remélhetőleg már a következő meccsen megszületik és nem fog kelleni egy újabb évet várni rá.”

article_bannerarticle_banner