Hír

Folytatódik a tavaszi bérletvásár

Folytatódik a tavaszi bérletvásár

A-CSAPAT
|
Hír
| hé 4.12.2023, DAC 1904
article_banner
article_banner

Szeretnéd átélni a tavasz minden egyes izgalmas pillanatát? Váltsd ki a félszezonra szóló tavaszi bérleted, és élvezd a lelátóról a hazai mérkőzéseket!


Ha nem sikerült beszerezned a fa alá ajándékként, nem kell aggódnod, január 8-ától egészen az első hazai bajnokira szóló jegyárusítás kezdetéig újra megvásárolhatod a DAC store-ban a félszezonos bérleted. A felsőházi versengés ezúttal is izgalmasnak ígérkezik, nem érdemes lemaradni egyetlen hazai meccsről sem! A félszezonos bérleteket januárban keresd a DAC store-ban vagy online oldalunkon:


FÉLSZEZONOS BÉRLETET VÁSÁROLOK


Vásárold meg félszezonos bérleted online


DAC store nyitvatartás:
● Hétfőtől pénteking: 10:00-18:00
● Szombat: 9:00-12.00
● Vasárnap: zárva

A FÉLSZEZONOS BÉRLET ELŐNYEI


ÁRJEGYZÉK

A teljes szezonra szóló bérletek árához hasonlóan a félszezonra szóló bérletek ára sem emelkedett. Sőt, a gyerekeknek szóló félszezonos bérletek még kedvezőbb áron elérhetők, mint tavaly.


FÉLSZEZONOS BÉRLETET VÁSÁROLOK

VÁSÁRLÁSI ÚTMUTATÓ

A félszezonos bérlet vásárlásnál szükség lesz:
● a regisztrációs űrlap kitöltésére
● A kedvezményes áron megvásárolható bérlet igénylésénél a kedvezmény jogosultságát igazoló okmány bemutatására. Az alábbi okmányokat fogadjuk el: személyi igazolvány, útlevél, egészségügyi kártya, születési bizonyítvány, jogosítvány, súlyos egészségkárosodást igazoló okmány (ZŤP-kártya).
● Online kizárólag a következő típusú félszezonra szóló bérletek vásárolhatók meg: felnőtt, nyugdíjas, VIP.
● A súlyosan egészségkárosult személyek (ZŤP) és gyerekek számára szóló bérleteket kizárólag személyesen a DAC store-ban vagy a jegypénztárban lehet megvásárolni.
● Online vásárlás esetén szükséges a postai kézbesítés vagy a személyes átvétel lehetőségének kiválasztása. Ez utóbbi a MOL Aréna jegypénztáraiban és a DAC store-ban lehetséges a félszezonos bérlet megrendelést visszaigazoló voucher felmutatásával. Ezt a kérvényező e-mailben kapja meg.
● A félszezonos bérletek postai kézbesítése az első fázisban 2023. december 15-ig lehetséges.
● Klubkártyás szurkolóink átválthatják klubkártyájukat félszezonos bérletre. Ez a művelet személyesen végezhető el. Online bérletvásárlás esetén az igénylő hozza magával az e-mailben kapott voucher mellett a klubkártyáját is.

Ne legyen gond a jegyvásárlás! Váltsd ki a tavaszi szezonra szóló bérleted, válaszd ki a saját helyed, és élvezd a félszezonosbérlettel járó további kedvezményeket! Éljük át együtt a MOL Aréna hangulatát, töltsük meg minden alkalommal a lelátót!

VIP SILVER

A DAC 1904 lehetőséget kínál a VIP SILVER félszezonos bérletek megvásárlására is.

A MOL Aréna VIP SILVER zónája tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy elsőrangú környezetben, a stadion közepéről szétnézve tapasztalhassa meg saját bőrén a MOL Aréna egyedülálló hangulatát. Ínycsiklandozó gasztronómiai specialitások és prémium italok gondosan összeállított kombinációja várja Önt az egész szezon során.

Félszezonos VIP bérlettel a gasztronómiai élmények mellé egy mérkőzést ajándékba adunk, hiszen a VIP Silver bérlet ára idén sem emelkedett, 210 € a tavaszi idényre szóló 7 mérkőzésre.

Milyen plusz előnyökkel jár a VIP SILVER félszezonra szóló bérlete?

• gasztronómiai élmény, svédasztalos ételkínálat
• a mérkőzés előtt és a félidőben borfröccs
• ülőhely az A lelátón
• kiváló networking lehetőségek


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


A MOL Arénában a DAC store-ban a nyitvatartási idő alatt, illetve online.

Igen.

Online vásárlás esetén szükséges a postai kézbesítés vagy a személyes átvétel lehetőségének kiválasztása. Ez utóbbi a DAC store-ban lehetséges a félszezonos bérlet megrendelést visszaigazoló voucher felmutatásával. Ezt a kérvényező e-mailben kapja meg.

A sportrendezvényekről szóló törvény legújabb módosításának értelmében a rizikósnak nyilvánított mérkőzések látogatása a jövőben regisztrációköteles lesz. Ez azt jelenti, hogy a rizikós meccsekre csak az használhatja a bérletet, akinek a nevére kiállították.

Nem, mert a bérletvásárláskor már megadod az adataidat, s ez az egyszeri alkalom elegendő.

A regisztrációs űrlapok a DAC store-ban is elérhetők, ám a személyesen történő vásárlás felgyorsításának érdekében arra kérünk, hogy töltsd le a weboldalunkról, nyomtasd ki, majd vásárláskor kitöltve és aláírva add le az űrlapot.

A kedvezményes áron megvásárolható bérlet igénylésénél szükséges a kedvezmény jogosultságát igazoló okmány bemutatása. Az alábbi okmányokat fogadjuk el: személyi igazolvány, útlevél, egészségügyi kártya, születési bizonyítvány, jogosítvány, súlyos egészségkárosodást igazoló okmány (ZŤP-kártya).

Javasoljuk, hogy a cashless feltöltését az jövő évi első hazai mérkőzés előtt ejtse meg a jegypénztárban, a DAC store-ban vagy online. Online cashless feltöltéshez regisztráljon a FANPORAL-on az id.dac1904.sk oldalra kattintva.

Mivel a bérlet a MOL Arénában fizetőeszközként is funkcionál, és feljogosít a belépésre, ezért mindenképp szükséges, hogy Önnél legyen a mérkőzésen, ezért kérjük, ilyen esetben válassza a postai kézbesítést.

A klub fenntartja azt a jogot, hogy nem minden mérkőzésre nyitja meg a D szektor kapuit. Ezért a D szektorba félszezonos bérlet vásárlása nem lehetséges.

article_bannerarticle_banner