Hír

Ha nyár, akkor DAC focitábor!

Ha nyár, akkor DAC focitábor!

AKADÉMIA
|
Hír
| hé 6.5.2024, FAA
article_banner
article_banner
article_banner

Lehet, hogy messzinek tűnik még a nyári szünidő, de már most érdemes bejegyezni a vakációra tervezett programok közé, hogy idén sem marad el a DAC focitábora!

Mindened a foci, és a nyári szünetben is szeretnéd kergetni a labdát? Most mindezt kiváló társaságban és remek szakemberek felügyelete mellett teheted. Ha már elmúltál 8 éves és nem vagy még 13, akkor ezen a nyáron csatlakozz Te is a DAC hagyományos focitáborához!

Az ötnapos tábor résztvevői megtanulják a labdarúgás legfontosabb szabályait, ugyanakkor játékos formában gyakorolják a focit, és élvezik a mozgást. Az állóképesség fejlesztése és a technikák elsajátítása mellett edzőink a gyerekek mentális felkészültségére is nagy hangsúlyt fektetnek.A fiatalok minden alkalommal edzéssel indítják majd a napot, de természetesen egyéb ügyességi és logikai játékok is szerepet kapnak a labdarúgás mellett.

Ahogy azt már megszokhattuk az elmúlt években, idén sem marad el a gyerekek által nagy érdeklődéssel várt stadiontúra a MOL Arénában, és természetesen a DAC felnőtt csapatának tagjaival is találkozhatnak a táborozók.

Korosztály: 8 és 12 év közötti fiúk és lányok

Helyszín: Dunaszerdahely, a Középfokú Sportiskola pályái
Időpont: 2024. július 15-19.

Részvételi díj: 140 € (foglalkozások a sportiskola pályáin, ebéd, uzsonna, folyamatos folyadékpótlás, DAC-címerrel ellátott póló)

A jelentkezőket kérjük, hogy a csatolt jelentkezési ívet kitöltve küldjék el a jelzett e-mail címre.

Bővebb információ az alábbi e-mail címen kérhető: tabor@dac1904.sk

Ha aktív és szórakoztató kikapcsolódást szeretnél a nyáron, akkor irány a DAC-focitábor!


article_bannerarticle_banner