Hír

10 napon át tartó óriási szurkolásra hív a Habos Napok!

10 napon át tartó óriási szurkolásra hív a Habos Napok!

A-CSAPAT
|
Hír
| szo 8.6.2024, DAC 1904
article_banner
article_banner
article_banner

A 2024-es futball-Eb első tíz napjában egy hatalmas sörsátorban nézhetjük közösen a kontinenstorna mérkőzéseit. Hogy mi lesz még a temérdek foci mellett? Megannyi sör, koncertek, pódiumbeszélgetések és természetesen a DAC egykori és jelenlegi játékosai. Június 14-től 23-ig vár a dunaszerdahelyi Habos Napok!

Miről szól a Habos Napok?

Klubunk a KlikkOut rendezvényszervező csapatával karöltve egy fergeteges szurkolói akcióra vár minden focidrukkert a MOL Aréna B-szektora mögötti hatalmas sörsátorba, ahol óriási LED-falon követhetjük a németországi labdarúgó-Európa-bajnokság mérkőzéseit. De ez még nem minden! A meccsnézés mellett színes kísérőprogramok, koncertek, gyermekzóna, autogramosztás és tippverseny is várja az érdeklődőket. Természetesen a DAC egykori legendái és a csapat jelenlegi játékosai is kilátogatnak majd az eseményre.

Enni, inni lehet ott?

A parkolóban felállított sörsátorban sörpadokat helyezünk el, és működni fognak a MOL Aréna büféi, feltöltőpontjai és illemhelyiségei is a B-szektornál. A rendezvényre kibővített gasztronómiai kínálattal készülünk. Egy biztos, jó fociból, finom falatokból és jó sörökből nem lesz hiány!

Hogy működik a fizetés?

A rendezvény és annak programjai végig ingyenesen látogathatók, egyedül a helyben történő étel- és italfogyasztásért kell fizetni. A Habos Napokon a fizetés – akárcsak a DAC-meccseken – cashless-kártyával történik. Ha valakinek van a 2023/24-es szezonra érvényes DAC-bérlete vagy klubkártyája, illetve a 2024/25-ös új szezonra kiváltott DAC-bérlete, azt is használhatja cashless-kártyaként. Ez esetben nem szükséges új kártya kiváltása.

Hol parkolhatok?

Az autóval érkező szurkolók a MOL Aréna A-lelátója melletti parkolót használhatják. Megkérünk mindenkit, hogy a stadion körüli zöld területekre ne parkoljanak.

Naprakész információkért és további tájékoztatásért kövessék a Habos Napok Facebook-oldalát, és látogassanak el a rendezvény weboldalára, ahol minden részletet megtudhatnak a tervezett programokról.

Ha nem jutsz el Németországba, gyere el a dunaszerdahelyi Habos Napokra! Szurkolj és szórakozz helyben!